top of page
kk.png

Rólunk

Esztétikai központunk 2021-ben nyitotta meg kapuit Miskolc "Rózsadombján", a Bodótetői út 1. szám alatt. 

Exkluzív környezetben, professzionális szakmai háttérrel és csúcsminőségű Hollywoodi termékekkel és kezelésekkel várjuk vendégeinket.

Célunk a személyre szabott szolgáltatásaink által a csodálatos és egészséges fiatalkori arcbőr megtartása, valamint visszaállítása.

Az arcfiatalítást több lehetséges módszerrel is tudjuk fokozni, úgy mint plasztikai sebész által végzett minimálisan invazív volumenpótló, hidratáló, feszesítő és ránctalanító beavatkozásokkal, valamint a hollywoodi ZO® Skin Health és a dél-koreai Thesera bőrterápiás termékekkel. Emellett csúcskategóriás lézergépeink által elérhető a bőrminőség tökéletesítéséért szolgáló bőrrejuvenációs carbon peeling anti-aging arckezelés, pigmentfolt és szeplő eltávolítás, smink- és teljes test tetováláseltávolítás, diódalézeres végleges szőrtelenítés, továbbá igénybe vehető a hollywoodi sztárok körében méltán népszerű Hydrafacial arckezelés. 

Plasztikai sebészeti beavatkozásaink között elérhetőek a legnépszerűbb  hyaluronsavas ajaktöltési technikák (Russian lips, Babydoll lips), hyaluronsavas járomív, állív és állcsúcs töltés (Supermodel look), bio felszívódó szálas arckontúr kezelés (Fox eyes), botox kezelés, skin booster és Profhilo bio-remodelling kezelés.

Szolgáltatásainkat és kezeléseinket folyamatosan bővítjük a legmodernebb és legújabb csúcstechnológiákkal, beavatkozási technikákkal és felhasznált anyagokkal.


Amennyiben bizonytalan, hogy Önnek melyik kezelés a legmegfelelőbb, kérjük keressen minket bizalommal a +36 30 682 7721-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az everskinmiskolc@gmail.com email címre.

Rólunk: About
bottom of page